Få rabatt på tannsjekken

Tannlegehuset Rana har blitt en del av Norges største tannlegekjede, Colosseum Tannlege. Som medlem i MOBO får du 10 prosent avslag i prisen på tannsjekken.

Det som inntil nylig het Tannlegehuset Rana har nå blitt en del av den landsdekkende kjeden Colosseum Tannlege. Det kommer deg som kunde og MOBO-medlem til gode. I tillegg til rabatt, er målet at det kommer enda flere spesialister til Rana.

– Vårt mål er at alle kunder skal få all nødvendig behandling hos oss. Ingen skal behøve å reise vekk fra Mo i Rana lenger for å få behandling, sier faglig leder Daniel Nowzari hos Colosseum Tannlege Mo i Rana.

Som en del av en større kjede, kan spesialister komme til tannlegekontoret i Rana i faste uker.

–  Vi er glade for å bli en del av Colosseum, som har store ressurser, mange spesialister og topp moderne utstyr, sier Nowzari.

Akutt hjelp på dagen

Tannklinikken er allerede vel etablert i Rana og blant de eldste klinikkene her. Nowzari har selv drevet den i over 20 år.

– Begge vi to tannleger hos Colosseum i Mo i Rana har over 20 års erfaring og mye kompetanse, sier han og forklarer videre:

– Vi har spesialistkompetanse i implantatprotetikk med konkurransedyktige priser. Vi utfører blant annet implantat, visdomstannkirurgi, estetiske behandlinger, tannkjøttbehandlinger og tannkjøttoperasjoner.

Ved akutt behov får du alltid hjelp på dagen hos Colosseum Tannlege Mo i Rana.

De har autorisasjon til å utføre implantatbehandling støttet av HELFO.

– Hvis du får refusjon fra HELFO kan kostnaden nesten bli halvert, sier Nowzari.

Nå er Colosseum Tannlege Mo i Rana klare for å utvikle fagkompetansen og tilbudet sitt videre, slik at du som kunde får et komplett behandlingstilbud der du bor.

Skroll til toppen