Fra vannskade til rask hjelp

Et sprukket vannrør i leiligheten over henne og vannskade på hennes kjøkken, gjorde at Brith Ellinor Mikalsen stiftet bekjentskap med MOBO sin effektive forsikringsordning.

– De var raskt på saken, sier hun.

De hun snakker om er MOBO og i dette tilfellet Recover. Sistnevnte er partnerbedrift i forsikringsselskapet IF sitt team, som står klare til å rykke ut og reparere skader i borettslagsboliger.

Tidligere i år sprakk et vannrør om natta på kjøkkenet i leiligheten over Brith Ellinor Mikalsen sin leilighet. Dette førte til vannskader i taket og på vegger bak kjøkkeninnredning.

– Dette skjedde på en søndag morgen, men tidlig mandag morgen var MOBO på saken og Recover var raskt på plass hos meg, forteller Mikalsen.

Recover er spesialister på opprydding og gjenoppbygging etter brann-, vann- og miljøskader. De er én av mange partnerbedrifter IF har alliert seg med, for å sikre rask og profesjonell håndtering av skader i boligselskap med forsikring hos dem.

 Fornøyd med håndteringen

Mikalsen er veldig fornøyd med måten saken ble håndtert på av MOBO og Recover.

– Recover kom raskt i gang med undersøkelser, måling av fukt, og med tørking.

Det måtte tørke i ei uke før arbeidet kunne begynne i leiligheten hos Mikalsen. Taket i kjøkkenet måtte skiftes og det samme måtte noen vegger bak kjøkkeninnredningen. Hele kjøkkeninnredningen måtte demonteres og flyttes ut på stue, men den var ikke vannskadet og kunne monteres på plass igjen. Flisene over benk måtte også rives.

– Det eneste jeg har gjort er å ta ut farge på maling og ta ut veggplatene som erstatter flisene. Resten tok MOBO og Recover seg av, som for eksempel kontakt med rørlegger og elektriker, sier hun.

– Det gikk slag i slag

Mikalsen måtte være borte fra hjemmet sitt i til sammen 18 dager mens tørking og reparasjoner pågikk.

– Heldigvis har jeg hytte kun tre mil utenfor Mo. Jeg har også besøkt datteren min på Ørnes.

Nå er hun tilbake i leiligheten, stua er tilbake til normalen og deler av kjøkkenet er som nytt igjen.

– Jeg er fornøyd med resultatet. Siden skaden skjedde har det gått slag i slag, og jeg tror ikke de kunne gjort det fortere. Jeg fikk også ryddet og kastet en del, så det er aldri så galt at det ikke er godt for noe, sier hun og smiler.

Scroll to Top