Eiendomsmegler Susanne M. Dahle. Foto: Mye i Media

Hammeren Boligpark utvides stadig

– Det er jevnt og trutt med henvendelser, forteller eiendomsmegler Susanne M. Dahle hos REDE eiendomsmegling om interessen for det nye boligområdet. 

Sakte, men sikkert vokser det nye boligområdet på Hammeren fram. I landlige og naturskjønne omgivelser kun 10 minutters kjøring fra sentrum, finner vi et mangfold av nybygde boliger. Her er det leiligheter, rekkehus, tomannsboliger, eneboliger og tomter til enebolig. 

 

Fellesvisning 

– Trinn 3 av rekkehus er under ferdigstillelse. Her er ett av rekkehusene solgt og overtas av ny eier om få uker. Så snart at de resterende to er ferdigstilte skal vi ta nye bilder, oppdatert markedsføringen og invitere til ny fellesvisning, forteller Dahle. 

Hele boligparken består nå av 58 enheter som føres opp etter hvert som de blir solgt. Det er Helgeland Bolig som står bak prosjektet, som stadig er i utvikling. 

– Nytt av året er at vi har regulert om 6 eneboligtomter til tomannsboliger i boligparken. Dermed har antall enheter endret seg fra 52 til 58. Årsaken til at vi har gjort denne endringen er etterspørselen i markedet. Tomannsboligene er ferdig rammesøkt, men vi har fortsatt noe arbeid før vi kan legge de ut i markedet. Vi ser for oss å kunne vise disse frem innen utgangen av året, forteller daglig leder og eier Andreas Lund i Helgeland Bolig.  

Bygging av leilighetsbygg, trinn 2, er også igangsatt. Her er fire leiligheter solgt og det er estimert at bygget ferdigstilles høst 2023. 

– De to ledige leilighetene i dette bygget blir markedsført for salg senere i byggeprosessen, forteller Dahle. 

 

Bolig til alle aldersgrupper 

Det er ikke tilfeldig at boligparken består av et så vidt spekter av bolig. 

– Hammeren består allerede av en fin sammensetning av barn, ungdom, voksne og eldre. Nettopp derfor tilbyr Hammeren Boligpark ulike boligformer, slik at den gode befolkningssammensetningen skal kunne fortsette. Her er det boligtyper tilpasset alle aldre, generasjoner og livets faser, og her kan man bo lenge, sier Lund. 

For eksempel har leilighetsbyggene i Hammeren boligpark heis, selv om bygget kun består av to etasjer. I tillegg til ulike boligformer har også Hammeren Boligpark felles renovasjonsanlegg og to lekeplasser.  

 

Lang solgang 

Andre ting som ikke er tilfeldig, er retningen som balkongene har: 

– Vi har bevisst snudd alle bygg slik at alle boligene skal få lengst mulig solgang. Vi har også vært veldig bestemte på at byggene ikke skal stå for tett. Det skal være luftig her, sier Lund. 

Hvis du kunne tenke deg en av disse boformene på naturskjønne Hammeren kan du kontakte eiendomsmegler Susanne M. Dahle hos REDE eiendomsmegling.  

– Vi har begynt å forberede oss mot salgsoppgave for neste trinn av både leilighetsbygg og rekkehus. Også her har vi allerede fått henvendelser, forteller hun.  

Hammeren Boligpark består av 7 eneboligtomter, 6 tomannsboliger, 15 eneboliger i rekke og fire leilighetsbygg. Du kan lese mer om Hammeren Boligpark og finne priser på de ulike boligtypene og tomtene på nettsiden hammerenboligpark.no 

Skroll til toppen