Tre nye medarbeidere i MOBO Helgeland:

 

 Vebjørn Kolberg er ansatt som økonomikonsulent.

– Mine arbeidsoppgaver blir regnskaps/økonomirelaterte, hvor jeg etterhvert vil få ansvaret for dette knyttet direkte til en del borettslag.

Kolberg forteller at han er en 32 år gammel Moværing med bachelor i digital økonomi og organisasjon.

– I tillegg tar jeg nå noen ekstra fag som trengs for å kunne bli autorisert regnskapsfører. Min tidligere yrkeserfaring kommer i fra dagligvarehandelen, hvor jeg har jobbet som frukt- og grøntansvarlig i mange år, og i tillegg tok bacheloren min ved Campus Mo i Rana de tre siste årene.

 

 

Lars Helge Fresviker nyansatt forvaltningskonsulent i MOBO Helgeland.

– Hovedansvaret mitt vil være ytre Helgeland og kontorstedet mitt vil hovedsakelig være i Sandnessjøen. Kundene mine vil være styrene i borettslagene, men utbyggere, andelseierne og medlemmene vil også ha kontakt med meg.

Hans utdanning inkluderer bachelor i økonomi med tilleggsutdanning i ledelse, offentlig planlegging og HR.

Noen av hans tidligere jobber: Økonomisk rådgiver, forvaltningskonsulent i NOBL, rådgiver i NAV, regnskapskonsulent og HR-konsulent.

Fresvik forteller at han er født i Molde og flyttet til Helgeland som 12-åring.

– I dag bor jeg i Sandnessjøen, er gift og har tre barn.

 

 

Olaf Karstensener ansatt som takstmann hos MOBO Helgeland.

– Hovedoppgaven min blir å utføre takster og tilstandsrapporter på leiligheter og boliger. Jeg har jobbet «ute i feltet» i byggebransjen i 32 år i ulike roller.

Karstensen er utdannet byggmester, takstmann og fagskoletekniker i bygg og anlegg.

– Kundene vil i hovedsak treffe på meg når de skal selge boligen sin og behøver å få utført en takst. Mitt kontorsted blir Mo i Rana, med arbeidsted Helgeland.

Skroll til toppen